Veilig samenleven met toekomstig hoogwater
Veilig samenleven met toekomstig hoogwater

Presentatie van de drie alternatieven

Arja Dijkhout 20-04-2017 0 reacties

Begin

17-05-2017 om 19:00

Einde

17-05-2017 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Toevershof, Walgtsestraat 5, Varik

Het afgelopen jaar heeft u uw ideeën over de waterveiligheidsopgave met ons kunnen delen. Van de achttien oplossingsrichtingen die daar uit voortkwamen, zijn drie kansrijke alternatieven overgebleven. Graag nodigen we u uit om op 17 mei met ons het gesprek aan te gaan over deze drie alternatieven.

Inloop in de Toevershof: presentatie van de drie alternatieven

Het afgelopen jaar heeft u uw ideeën over de waterveiligheidsopgave met ons kunnen delen. Van de achttien oplossingsrichtingen die daar uit voortkwamen, hebben wij gekeken of ze voldoen aan de waterveiligheidsnorm, of ze maakbaar zijn én betaalbaar. Uit de achttien oplossingsrichtingen zijn drie kansrijke alternatieven overgebleven. Dit zijn dijkversterking, een binnendijkse hoogwatergeul en rivierverruiming in het uiterwaardengebied. Binnen de alternatieven zijn nog variaties mogelijk, en ook kunnen combinaties worden gemaakt.

Graag nodigen we u uit om met ons het gesprek aan te gaan over deze drie alternatieven. Er is ruimte om vragen te stellen, maar natuurlijk ook om uw mening te geven. We geven uitleg over de drie alternatieven aan de hand van informatieborden en elk half uur kunt u een presentatie van ons ingenieursbureau bijwonen.

Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar. Graag tot dan!

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...